Vukićević: Maksimalno posvećeni meču

Mladost će četvrti put izaći na evropsku scenu. Podgorički tim je jedan od naših najuspješnijih u Evropi posljednjih godina, a 2013. stigao je do 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izabranici Dejana Vukićevića su blagi favoriti u duelu sa Gandžasarom iz Jermenije i riješeni su da se plasiraju u narednu rundu kvalifikacija.

“Svi smo maksimalno posvećeni ovom meču. Za razliku od nekih prethodnih sezona i nekih drugih crnogorskih klubovima gdje se manje vodilo računa o evropskim utakmicama, koje su neke kolege nazivali nužnim zlom, mi tako ne gledamo na ovu utakmicu, već je smatramo veoma važnom za klub i iz tog razloga smo se tako i pripremali”, kazao je Vukićević na konferenciji za medije.

Mladost se dobro pojačala za novu sezonu, ima velike ambicije u domaćem prvenstvu, ali sada je sve poređeno pobjedi protiv Jermena.

“Mislim da ne treba da zaziremo od njih. Nadamo se povoljnom ishodu u prvoj utakmici i potom u revanšu da prođemo u narednu fazu takmičenja”, poručio je fudbaler Mladosti Ivan Novović.

Sjutrašnji duel pod Goricom počinje u 20 sati i 30 minuta, uz direktan prenos na RTCG2. Ulaz na stadion je slobodan.

Ukoliko preskoči Gandžasar, Mladost će u drugom kolu igrati sa austrijskim Šturmom.