pripreme: Mladost – Javor Ivanjica 1:0

U drugoj pripremnoj utakmici, Mladost je savladala ekipu Javor Matisa iz Ivanjice. “Romantičari” su izašli u najjačem sastavu s obzirom da se utakmica kvalifikacija za Ligu Evrope igra za sedam dana, dok je trener Ivanjičana, Srđan Vasiljević, “promiješao karte” i izveo kombinovani sastav.

Ispostavilo se da je ekipa iz Ivanjice koja je igrala u prvh 45 minuta bila bolja, stvorili su ”Beli” tri izgledne šanse u kojima su bili Kiković, Tripković i Sević ali bez pogodaka u golu Mladosti. U drugom poluvremenu druga slika, Mladost ofanzivnija od starta, što i kruniše golom Knežević u 55. minutu i postavlja konačni rezultat od 1:0.

Mladost – Javor Matis 1-0 (0-0)

Strijelac: 55’ Knežević (Mladost)

Stadion na Zlatiboru, gledalaca oko 100

FK MLADOST Podgorica: Đurišić, Novović, Vukčević, Cicmil, Bukorac, Vujanović, Kaluđerović, Petrović, Stijepović, Burzanović, Knežević.

FK JAVOR MATIS Ivanjica: Đogatović, Karišik, Ilić, Kolaković, Maričić. Terzić, Tripković, Kiković, Asare, Sević, Mitošević. U drugom poluvremenu igrali su: Glintić, Vujošević, Derek, Ristovski, Bjelanović, Lakićević, Ivanović, Obadović, Milović, Krnić.