pripreme: Mladost – Borac Čačak 3:4

U drugoj provjeri na pripremama u Ohridu Borac je savladao Mladost rezultatom 4:3. Malobrojni gledaoci na terenu sa vještačkom travom su imali priliku da posmatraju izvanrednu fudbalsku predstavu koja je više podsjećala na prvenstvenu, nego na prijateljsku utakmicu.

U prvom poluvremenu su mreže mirovale, ali je imalo šta da se vidi. Oba tima su otvoreno ušla u meč. Oba tima su propustila nekoliko izglednih prilika, pa se na odmor otišlo sa početnim rezultatom.

fotografije: boracfk.com

Nastavak utakmice je donio još veću borbu i pravu goleadu. Dvije greške Borca koristi Mladost i iz brzih kontranapada u 47. i 49. minutu preko Burzanovića i Ivanovića stiže do prednosti od 2:0. Međutim, od tog trenutka Mladost je stala. Izabranici Mladena Dodića su se prenuli i krenuli svim snagama ka golu Mladosti. U 55. minutu Živanović postiže gol poslije  akcije Tiaga i Jovanovića. Rezultat je izjednačen u 58. minutu, kada je Tiago posle minijature iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara postigao gol. Borac do totalnog rezultatskog preokreta stiže u 72. minutu kada Mihajlović glavom zatresao mrežu Mladosti. U 83.minutu u kaznenom prostoru Mladosti je srušen Tiago, a Punoševac sa penala postiže gol za za 2:4. Konačan rezultat postiže Stjepović u 88. minutu.

Sledeću utakmicu Mladost igra protiv FK Makedonije.