Potrebna podrška publike više nego ikad, ULAZ BESPLATAN! (čet, 20. jul 20:30h)

Uprava Mladosti odlučila je još jednom da obraduje podgoričku publiku. Za Odlučujući meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope ulaz će biti slobodan. Svi ljubitelji fudbala moći će besplatno da gledaju meč sa zapadne tribine Stadiona pod Goricom i podrže jedinog predstavnika Crne Gore u Evropi.

Mladost ulazi revanš utakmicu sa minimalnom prednošću koja ne znači mnogo, jer je Šturm i dalje apsolutni favorit. Kako bi se ostvario podvig, potrebna je maksimalna podrška domaće publike i javnosti. To poručuje i kapiten Raičević.

U revanšu očekujemo pun stadion. Rezultat iz prethodnog susreta nas obavezuje da razmišljamo o prolazu, ali je Šturm i dalje apsolutni favorit. Moramo dati poslednji atom snage. Moramo igrati duplo bolje, preciznije i tačnije nego u prvom susretu ako želimo da razmišljamo o prolazu – poručio je Mirko-Ćiro Raičević.

Apel navijačima

FK Mladost apeluje na fer i korektno navijanje i da samo sa dlanovima i grlom podrže crvene u presudnom meču kvalifikacija. Takođe, apeluje se da na stadion ne donose teške predmete, upaljače, kovanice ili bilo šta bi moglo da ometa regularni tok meča. Takođe, pošto je za domaće navijače slobodna samo jedna tribina gradskog stadiona (Zapad) od publike se zahtjeva da dođu na vrijeme, barem pola sata prije početka susreta (do 20:00) kako bi se izbjegle bespotrebne gužve i zadržavanja.

Ima i gostujućih navijača

Južna tribina je rezervisana za gostujuće navijače. Očekuje se da će iz Austrije doći par stotina najvatrenijih navijača.