Petroviću uručen Trofej Radija Crne Gore

Četvrti Trofej Radija Crne Gore, priznanja koje dobija najbolji strijelac 1. CFL, uručeno je danas Zoranu Petroviću, napadaču podgoričke Mladosti, na prigodnoj ceremoniji koja je upriličena u hotelu „Hilton“.

Zoran Petrović

Mladi napadač, koji je nedvano završenu sezonu obilježio sa 14 potpisa, ujedno je i najmlađi igrač koji je osvojio Trofej Radija Crne Gore. Prije njega ovo priznanje zaslužili su Stefan Mugoša, Goran Vujović i Marko Šćepanović.

– Zahvalnost svim trenerima sa kojima sam sarađivao ove sezone – Rakojeviću, Perišiću i posebno Vukićeviću, koji je najviše vjerovao u mene. Hvala naravno i saigračima bez kojih se sigurno ne bih istakao na ovakav način”,

poručio je Petrović, nakon što je iz ruku legende Budućnosti Gana Ćerića, dobio pehar namijenjen najboljem strijelcu šampionata.

Petrović je treći igrač Mladosti koji je sezonu završio kao laureat nagrade koju dodjeljuje najstariji crnogorkski elektronski medij – braneći boje Mladosti ovaj trofej osvajali su Mugoša i Šćepanović.

Osim trofeja, Petroviću je uručena i karikatura Darka Drljevića, poklon Telekom i „Monografija Podgorice“. Nagrade su uručili predsjednik COK-a Dušan Simonović, predsjendik Sindikata profesionalnih fudbalera Željko Janović i urednih sportskog programa Radija Crne Gore Radislav Tvrdišić.

Redakcija Radija Crne Gore uvijek se sjeti i kolega, koje podržavaju njihovu akciju i dodjelu trofeja, pa su ove godine za promociju ove nagrade uručili zahvalnice Milošu Antiću, uredniku sportske rubrike Dnevnih novina i Milutinu Grguru, uredniku sportske redakcije Televizije Crne Gore.