Petričević i Kopitović napustili Mladost

Luka Petričević i Boris Kopitović Kopi odlučili su da napuste Fudbalski klub Mladost i da pronađu novi angažman u predstojećoj sezoni.

Kopi je u svojoj karijeri nastupao za Petrovac. U Mladost je stigao prošlog ljeta i predstavljen je kao veoma značajno pojačanje. On je u sezoni 2015/16 u dresu „nebeskoplavih“ upisao 30 nastupa, postigao je 13 golova. U dresu Mladosti prethodne sezone je 11 puta ulazio sa klupe i uspio je da protivničke mreže zatrese čak sedam puta. Zbog male minutaže, “devetka” Mladosti odlučila je da promijeni sredinu i šansu potraži u drugom crnogorskom ili možda inostranom klubu.

“Nisam više član ekipe Mladosti. U dogovoru sa ljudima iz kluba odlučio sam da napustim klub, zbog male minutaže koju sam imao. Trenutno imam nekoliko ponuda klubova iz naše lige, ali čekaću ponudu iz inostranstva jer mi je prioritet da se oprobam izvan Crne Gore. Ekipi želim sve najbolje u sezoni koja dolazi i da ostvare sve zacrtane ciljeve”, izjavio je Boris Kopitović

Nekoliko dana prije Kopitovića, ispisnicu iz Mladosti iz sličnih razloga tražio je i Luka Petričević.  U svojoj karijeri Petričević je nastupao za Budućnost, OFK Beograd, Orandž Kaunti (SAD), PAOK, Jagodinu, Asteras i Mogren.

Kopitoviću i Petričeviću FK Mladost želi sreću u daljem nastavku njihovih karijera.