Perišić podnio ostavku, Dejan Vukićević novi trener Mladosti

Nakon jučerašnjeg poraza na domaćem terenu od Iskre (1:2) Goran Perišić odlučio je da podnese ostavku. Za novog šefa stručnog štaba Mladosti imenovan je bivši trener Zete i Mogrena, Dejan Vukićević.

Iskusni stručnjak dogovorio je sa “Romantičarima” saradnju do kraja sezone i prvi mu je zadatak da ekipu vrati na pobjednički kolosjek, pošto je zadnji put sva tri boda osvojila prije više od mjesec.

Vukićević je sa Zetom prije deceniju došao do prve titule crnogorskog šampiona, a isti rezultat ponovio je i sa Mogrenom dvije godine kasnije.

On je u prvom dijelu sezone vodio Zetu, a na klupi Mladosti debitovaće narednog vikenda na gostovanju pljevaljskom Rudaru.

Perišić, koji je preuzeo Mladost krajem novembra prošle godine, podnio je ostavku pošto nije uspio da nakon zimske pauze nadnoknadi zaostatak za vodećom Budućnosti, uprkos što su “plavi” posljednjih pet mečeva bez pobjede (3 poraza i 2 remija). Mladost takođe pet mečeva ne zna za pobjedu, pa joj sada Zeta, Sutjeska i Dečić “dišu za vratom”.

Tim sa Starog Aerodroma ima 40 bodova, osam manje od Budućnosti, a bod više od Zete i Sutjeske, dok Dečić ima 36.