Ognjen Gašević: Spreman sam i odužiću se dobrim fudbalom!

1. Kakva su tvoja očekivanja od angažmana u prvom timu FK Mladost? Mladost je veliki klub, sa dugom tradicijom, učestvovao je i u Evropi u bliskoj istoriji ?

Srećan sam sto sam priključen prvom timu Mladosti, koji ima tradiciju i jedan je od najboljih timova u CG. Smatram da mogu puno pružiti i dokazati klubu da mogu računati na mene,a ja cu im se odužiti dobrim igrama i maksimalnom posvećenošću.

2. Igrao si za mlađe selekcije ? Poznaješ upravu i seniore, sada si dio njih sa desetkom na leđima? Da li je to još veći teret?

Broj 10 na dresu ne predstavlja mi teret, već šansu da pokažem da ga zaslužujem.

3. U jednom intervjuu si rekao da ti je uzor Nejmar, tebe već prati reputacija jednog od najperspektivnijih mladih igrača Crne Gore, kakve su tvoje profesionalne ambicije ?

Moje profesionalne ambicije vezane su za FK Mladost, gdje želim da napredujem uz velike igrače. Učim uz njih, uz podrsku uprave kluba tu sam da dam svoj maskimum i na taj način da mi se otvore vrata za dalji napredak. Do tad ću raditi na sebi više nego ikad. Znam da ću biti spreman za stepenicu više. Želim da napredujem svaki dan,i uspjeh će biti zagarantovan.

4. Ko je najviše uticao na tebe da postaneš fudbaler ?

Na mene je najviše uticao moj otac uz podršku majke i brata. Uživao u svakom treningu i radovao se svakoj utakmici. Moja najveća podrška su oni, i svaki moj uspjeh je i njihov.

5. Rekao si da želiš da budes obrazovam čovjek ? Šta te najviše zanima da bi studirao ?

Želim biti obrazovan jer mislim kao što tijelo moramo pobošljati tako moramo raditi i na umu. Smatram da ukoliko budem radio na tijelu predano i na umu posvećeno da ću dobijati nove ideje, nova rješenja kako na terenu tako i van njega. Moja želja je da završim fakultet za sport i fizičku kulturu i za fudbalskog trenera. Jer na taj način bih pomogao djeci da otkriju svoje skrivene talente i da budu uspješni.

6. Koji je tvoj omiljeni klub ? (Za fudbalera znamo 🙂 )

Barselona.

7. Dug put je pred tobom, ali si pokazao visok nivo profesionalizma, kako izgleda tvoj radni dan?

Moj radni dan počinje budjenjem u 8h. Doručak, a potom odlazak u školu. Posle škole priprema za prvi trening, trening snage u teretani. Poslije treninga kvalitetno jelo i popodne idem u školu. Poslije škole imam obrok dva sata prije drugog treninga, koji je na stadionu gdje radimo trening s loptom, taktiku igre i slično. Posle treninga večera, i odlazak na spavanje u 22h.

8. Šta misliš o vraćanju starog imena klubu, OFK Titograd?

To je ime proslavilo klub i neke od najvećih zvijezda potekle su iz OFK Titograd. Svakako sam za to da se vrati stari naziv klubu.