OFK Grbalj – Mladost 0:0

Mladost je prekinula lošu tradiciju na gostovanjima u Radanovićima, ali nije mogla više od nerješenog rezultata. Mreže su mirovale na stadionu Donja Sutvara na utakmici Mladosti i Grblja. To je bio prvi remi Mladosti od kako je kormilo preuzeo Dejan Vukićević.

OFK Grbalj: L. Carević, Nikolić, Grivić, Kordić, Lazarević, Vukotić (🔃 Vukčević 82′), M. Carević, Nedić, Čelebić, Pavlović (🔃 Dragićević 70′), Ajković (🔃I. Jablan 78′) – Trener: D. Đuretić

Mladost: Ljuljanović, Bukorac, Novović, Lakić, Raičević, Đurišić (🔃 Otani 78′), Petrović (🔃 I. Ivanović 61′), Burzanović (🔃 Kaluđerović 56′), Jablan, Radulović, Kopitović – Trener: D. Vukićević

Kartoni: Novović, Bukorac (MLA)

Mladost je međutim smanjila vođstvo Budućnosti na četiri boda, jer su plavo-bijeli poraženi na gostovanju OFK Petrovcu, a meč je riješio nekadašnji igrač Budućnosti – Igor Burzanović. Ipak, Dečić se primakao Mladosti na svega dva boda nakon pobjede nad već otpisanim Jedinstvom – rezultat je bio 2:1.

Mreže su mirovale na utakmici Iskra-Bokelj. Rudar je savladao Lovćen 2:0, a Sutjeska je poražena na svom terenu od Zete 1:2.

Rezultati 27. kola 1CFL:

  • Dečić – Jedinstvo  2:1

Vule Vujačić 19, Rijad Pepić 31. – Shoya Nakahara 74.

  • Sutjeska – Zeta  1:2

Igor Ivanović 55. – Nemanja Sekulić 42, Nikola Krstović 84.

  • Grbalj – Mladost  0:0
  • Petrovac – Budućnost  1:0

Igor Burzanović 64.

  • Rudar – Lovćen  2:0

Marko Vuković 19, Alen Melunović 32.

  • Iskra – Bokelj  0:0

Sljedeću utakmicu Mladost igra protiv Sutjeske u subotu, 29. aprila.