Mladost – Mornar 3:0 (Kup CG)

Pobjedom protiv Mornara, Mladost se plasirala u polufinale Kupa Crne Gore. Krajnji rezultat revanša četvrtfinala bio je 3:0, a golove su postigli Marko Burzanović, Marko Ćetković i Ivan Novović. Rezultat iz prvog susreta bio je 2:0.

Mladost – Mornar 3:0 (0:0)

(ukupno iz dvomeča 5:0)

Sudija: Petrić Dražen

Strijelci: Burzanović 47′, Ćetković 49′, Novović 60´

Kartoni: niko

Mladost: Ivanović, Martinović, Vukčević 🔁24′, Novović, Bukorac, Ćetković 🔁57′, Knežević, Burzanović, Đurišić, Vlahović 🔁66′, Cicmil – klupa: Ljuljanović, Adrović, Jablan, Miličković 🔁57′, Roganović 🔁24′, Stijepović 🔁66′, Raičević – trener: Stešević

Mornar: N.Delibašić, Džanović 🔁62′, Pajović, Leković 🔁76′, Kalačević, Malešević, Merdović, Nikolić, Vukmarković, Kosović, Ivanović 🔁71′ – klupa: Popović, Mehović 🔁, Radonjić, Lalošević 🔁62′, Balić 🔁71′- trener: Vešović

U ostalim susretima četvrtfinala Kupa Crne Gore, Igalo je eliminisalo Lovćen! U utakmici revanša koji se odigrao na stadionu fudbalskog kampa (zbog gradnje stadiona “Sv. Petar Cetinjski” koji bi trebao da zamijeni “Obilića poljanu”) igalo je bilo bolje rezultatom 1:3. Golove su postigli Bakrač Andrija, Leković Rajko i Bojan Kopitović za rezultat 3:0, a Goran Vujović je iz penala samo uspio da postigne počasni pogodak za Lovćen. Igalo je samim tim postiglo najveći uspjeh od postojanja kluba, i jedan je od mogućih protivnika Mladosti u polufinalu.

Grbalj, koji je praktički riješio pitanje prolaska u prvoj utakmici kupa, ponovo je savladao Ibar, ovoga puta rezultatom 2:0. Pavlović Vojin i Žarko Korać bili su strijelci za domaći tim.

Poslednji par prvenstva, Sutjeska-Budućnost, igra se od 16 časova na Stadionu kraj Bistrice. Budućnost brani visoku prednost od dva pogotka, ali ne treba podcijeniti tim iz Nikšića koji je konstantno u dobroj formi ove sezone.