Mladost – Lovćen 1:0 – Ćiro za +10

Mladost LovćenMladost je upisala novu pobjedu kod kuće. Na Starom Aerodromu pobijedila je ekipu Lovćena golom Raičevića već u 9 minutu, i tako pobjegla na +10 drugoplasiranom Rudaru. Do kraja prvenstva ostalo je još sedam kola.

Gol: Raičević 9 min.

Kartoni: Mladost: Novović (43 min) žuti, Lovćen: Rogošić (61 min) žuti, Pejaković (67 min), Ibrić (90 min) žuti

Sudije: Dejan Stanišić, Predrag Radovanović, Miloš Bošković, Danijel Dević, Marjan Paunović, Saša Bezarević

Sastavi:

Mladost: Radulović, Raičević, Novović, Vuković (Rudović od 90 min), Šćepanović, Petričević (Kuč od 84 min), Đurišić, Kokot (Petrović od 78 min), Radulović, Pejović, Lakić

Lovćen: Petković (Butorović od 51 min), Rogošić (Ibrić od 62 min), Tatar, Tiodorović (Pejaković od 53 min), Radović, Došljak, Tomić, Petrić, Vujanović, Flavio, Radunović

Izjave:

‚‚Blizu jesmo, ali nije gotovo dok god teoretski ne budemo prvi”, oprezan je Mirko Raičević, čovjek odluke protiv Lovćena.

„Svaka naredna utakmica sada nam je skoro meč-lopta. Moramo, ipak, da budemo oprezni, posebno zbog toga što u drugoj polusezoni igramo loše u gostima. Vjerujem da ćemo uskoro promijeniti i to, u tom slučaju je samo pitanje vremena kada ćemo matematički osvojiti titulu” dodao je Raičević.

„Bili smo umorni nakon Kup meča protiv Budućnosti, što se vidjelo u prvom poluvremenu. Slijedi nam nešto lakši raspored i vjerujem da ćemo uspjeti da izborimo opstanak bez baraža”, kazao je Milorad Malovrazić, trener Lovćena.

Rezultati 26. kola:

  • Rudar – Grbalj 1:1 (0:1)

Marković 70 min – Carević 27 min

  • Mornar – Zeta 2:2 (2:0)

Vučinić 22 min, Kacić 29 min – Šofranac 46 min, Klikovac 53 min

  • Bokelj – Sutjeska 0:2 (0:0)

Zarubica 61 i 92 min

  • Petrovac – Iskra 1:1 (1:0)

Čolaković 14 min – Jerković 46 min

  • Budućnost – Dečić 2:0 (0:0)

Đalović 74 min – Vušurović 76 min

FSCG