Mladost – Lovćen 0:0

Mladost je odigrala bez golova u utakmici protiv Lovćena na domaćem terenu. Utakmicu je sudio Miloš Savović iz Podgorice koji je dodijelio jedan žuti karton – Milošu Lakiću. Utakmicu je pratilo oko 300 gledalaca.

Mladost:
Ljuljanović, Ivanović, Bukorac, Kopitović (Knežević), Đurišić, Kaluđerović (Raičević), Novović, Martinović, Petrović (Burzanović), Lakić, Radulović

Lovćen:
Perović, Racković, Tatar, Korea (Adžić), Pejaković, Montenegro, Bujiša (Jabučanin), Lopičić, Đurović, Marković, Sekulić (Georgios)

U ostalim utakmicama kola, Budućnost je u Pljevljima izgubila od Rudara 1:0 i prekinula seriju od deset utakmica bez poraza. Budućnost je i prethodni meč izgubila od Rudara. Pitanje pobjednika u Pljevljima riješio je Miloš Zečević u 45. minutu.

Dečić je u Radanovićima izgubio od Grblja 3:0 i prekinuo seriju od sedam mečeva bez poraza. Grbalj je do sedmog trijumfa došao golovima Šalete Kordića u šestom, Milana Carevića u 19. i Srđana Ajkovića u 59. minutu.

Sutjeska je u Nikšiću pobijedila Iskru 2:1 i upisala sedmi trijumf. Ekipa iz Danilovgrada povela je golom Rodoljuba Paunovića u 26. minutu. Izjednačio je Stevan Kovačević u 37. iz jedanaeserca, a pitanje pobjednika riješio je Željko Krstović autokgolom u 79. minutu.

Bokelj je u Kotoru savladao bjelopoljsko Jedinstvo 2:1 i prekinuo seriju od 12 utakmica bez pobjede.  Do četvrtog trijumfa došao je golovima Aleksandra Macanovića u 22. i Dejana Pržice u 80. minutu. Jedini pogodak za Jedinstvo postigao je Vladimir Boričić u 47. minutu.

U posljednjem meču ovog kola, sjutra u Golubovcima (14), sastaće se Zeta i Petrovac.

Budućnost je, nakon 20. kola, vodeća na tabeli sa 46 bodova.  Mladost je druga sa 37, a treći Dečić sa 32 boda. Na četvrtom mjestu je Zeta sa 29, dok bod manje ima Petrovac.