Dva pojačanja za Mladost: Masashi i Jablan potpisali

Otani Masahi, 22 godine, potpisao je ugovor na godinu i po dana sa Mladosti. Igrač se kroz treninge i pripremne utakmice izborio za ugovor. Prošao je omladinsku školu FK Sanfrence koja je trenutno najcjenjenija u Japanu. Završio je fakultet i pored ponuda iz J2 i J3 lige odlučio se za dokazivanje u Evropi i odabrao Crnu Goru.

Novi centarfor Mladosti Masashi izjavio je:

Moji prvi utisci kroz treninge i prijateljske utakmice su da je ovo prava sredina za moj dalji razvoj i dokazivanje. Svi u klubu su me dočekali kao nekog koji je tu već godinama i to mi daje obavezu više da se kroz treninge i utakmice svima odužim pravim pristupom i profesionalizmom.

Od danas će polivalentni spoljni igrač Kikuci Yuta biti sa klubom u Ohridu i pokušati da dokaže kvalitet kojim bi osigurao ugovor od kluba.

foto: sdv.lt

Za Mladost je takođe potpisao Miljan Jablan. Tridesetdvogodišnji Vrbašanin došao je u Mladost kao slobodan igrač. Zadnji put je nastupao za litvanski FK Saduva. Do sada je igrao u srpskoj, bjeloruskoj i kazahstanskoj ligi na poziciji centarbeka i defanzivnog veznog.