Mladost – Dečić 2:0

foto: L. Zeković

foto: L. Zeković

Ekipa Mladosti rezultatom 2:0 savladala je Dečić, i ima sedam poena više u odnosu na drugoplasiranu Budućnost i deset više od Rudara. Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola, a naredni rival Mladosti je Sutjeska.

Golovi: Miloš Lakić 43 min, Mirko Raičević 55 min

Sudije: Slavko Petričević, Dejan Pajović, Jovan Kaluđerovič, Dragan Vujović, Miloš Savović, Miodrag Božović

Sastavi:

Mladost: Radulović, Lakić (Glavan od 64 min), Raičević (Tomanović od 72 min), Radulović, Pejović, Šćepanović (Kokot od 82 min), Đurišić, Novović, Vuković, Kato, Rudović

Dečić: Đukić (Vulaj od 20 min), Dedić, Padović, Krkanović (Rašo od 37 min), Camaj (Toskić od 76 min), Krnić, Ljuljđuraj, Rosandić, Pepić, Tuzović, Camaj

Izjave:

Luka Pejović, jedan od najboljih igrača Mladosti i bivši reprezentativac je izjavio:

Mislim da samo zasluženo slavili u ovom meču. Bili smo bolji rival i osvojili smo tri veoma važna boda u borbi za titulu. Nalazimo se blizu titule, međutim, ima još da se igra. Mi idemo utakmicu po utakmicu i nadam se da ćemo do kraja pružati dobre partije kako bi ostvarili zacrtani cilj.

‚‚Izgubili smo od kvalitetnije ekipe, imali smo i mi par prilika, ali nismo uspjeli da dođemo do poviljnijeg rezultata. U seriji smo loših rezultata, ali idemo dalje. Mislim da će nam usubotu biti  najbitnija utakmica, nadam se da čemo pobijediti Petrovac i mirno dočekati kraj prvenstva” – zaključio je Padović, fudbaler Dečića.

Ostali rezultati 28 kola:

  • Zeta – Lovćen 2:0

       Bjedov 50 min, Kukuličić 60 min

  • Rudar – Sutjeska 0:1

       Milovac 81 min

  • MORNAR – Iskra 3:0

       Đurović 38 i  52 min , Leverda90 min

  • Petrovac – Grbalj 1:1

         Marković 75 min, Tučević 11 min

  • Budućnost – Bokelj 4:2

        Raičković 2, Pejaković, Vukčević, Šćekić, Đenić