Mladost – Bokelj 1:0, Titula nikad bliža

Mladost-BokeljEkipa Mladosti na svom terenu savladala je Bokelj, i ponovo uvećala prednost na sedam bodova u odnosu na drugoplasiranu Budućnost. Odlučujući gol za Mladost postigao je Šćepanović u 90 min na asistenciju Raičevića. Do kraja prvenstva ostalo je još tri kola.

Gol: Šćepanović 90 min.

Kartoni: Mladost: Tomanović (žuti) 29 min. Bokelj: Čelebić (žuti) 62 min.

Sudije/delegat: Miloš Savović, Marjan Paunović, Željko Radunović, Ranko Spasojević, Jovica Tatar, Marko Bojović

Sastavi:

Mladost: Radulović, Tomanović, Šćepanović, Rudović (Petrović od 74 min), Vuković, Pejović (Kokot od 46 min), Lakić, Raičević (Petričević od 90 min), Radulović, Đurišić, Novović

Bokelj: Mijatović, Čelebić, Pajović (Maraš od 64 min), Macanović (Nikezić od 82 min), Ognjanović (Petrović od 77 min), Mladenović, Đenić, Šćekić, Pepić, Zlatičanin, Todorović

Nakon utakmice, Marko Šćepanović je izjavio:

„Nije gotovo dok matematički ne budemo prvi, ali 99 % je gotovo. Moramo da smo čvrsto na zemlji, ne smijemo da prokockamo ovo što smo stekli. Nema euforije, ne smije da je bude. Napravili smo veliki korak, ali nećemo slaviti prije vremena. Pratili smo šta je uradila Budućnost u Pljevljima. Bilo nam je sa jedne strane lakše, ali sa druge teže, jer ne podnosi svako pritisak na isti način. Znali smo šta nam donosi pobjeda, ali to nas nije poremetilo. Odigrali smo utakmicu kakvu smo planirali, imali i sreće na kraju, ali valjda se i sreća zasluži”

„Bolje bi bilo da smo uzeli tri boda, a da nismo igrali dobro. Imali smo nekoliko opasnih situacija pred golom, a iz jedne naše greške domaćin nas je kaznio. Imamo još tri kola, pokušaćemo da ostanemo na četvrtom mjestu“, izjavio je Slobodan Drašković, trener Bokelja.

Rezultati 30. kola:

  • Rudar – Budućnost 2:0

          Brnović 78 min, Knežević 87 min

  • Iskra – Grbalj 1:3

          Zorica 19 min, Burzanović 30 min, Pavlović 69 min, Kopitović 81 min

  • Mornar – Lovćen 0:1

          Tatar 93 min

  • Petrovac – Sutjeska 0:2

          Kordić 58 min, Zarubica 76 min

  • Zeta – Dečić 3:0

          Klikovac 48 min, Kukuličić 62 min, Bjedov 83 min

FSCG