Jovetić predstavljen u Monaku

Stevan Jovetić zvanićno je predstavljen kao novi fudbaler Monaka – na pres konferenciji, koja je organzovana tim povodom, kapiten naše reprezentacije ponovio je da je došao u veliki klub. 

“Monako je veliki klub, koji je posljednjih godina igrao lijep fudbal. Učešće u Ligi šampiona je, takođe, veliki razlog što sam odlučio da dođem u Monako”, kazao je Jovetić.

On  je odradio prvi trening u Monaku, fizički je spreman, ali portugalski trener izgleda da smatra da mu je potrebno još vremena da se prilagodi.

“Keita Balde još nije trenirao sa nama, a Jovetić je odradio dva treninga. Mislim da igračima koji su došli posljednjih dana prelaznog roka moramo da damo malo vremena da uđu u grupu”, kazao je Žardim na pres-konferenciji.

Jovetić je na predstavljanju rekao da je potpuno spreman za nove izazove.

“Imao sam odličnu polusezonu u Sevilji, igrao dobro za Inter u pripremama, a na dva meča reprezentacije postigao sam gol i upisao asistenciju. Osječam se odlično”, rekao je Jovetić.

Monako je slavio na prva četiri meča u šampionatu, uz gol razliku 15:4. Jovetić je poslednjih dana prelaznog roka potpisao ugovor do 2021. godine.