Jedinstvo – Mladost 0:1

Mladost je savladala bjelopoljsko Jedinstvo rezultatom 1:0. Strijelac odlučujućeg pogotka bio je Boris Kopitović.

Mladost je tako očuvalo bodovnu razliku, dok je Jedinstvo upisalo sa svega 11 bodova iz 19 kola.

“Bili smo bolji rival do postignutog gola, a onda smo stali, dozvolili domaćinu da se razigra. Povukli smo se, a Jedinstvo je stvaralo šanse. Ipak, zadovoljan sam, jer kad se uzmu tri boda sve se zaboravlja”, izjavio je trener Mladosti Goran Perišić za “Vijesti“.

Jedinstvo je u prvom i drugom poluvremenu imalo tri velike prilike da se vrati u meč, ali je moralo da se pomiri sa 12. porazom u sezoni.

Nakon utakmice, Boris Kopitović, koji je bio strijelac i u prethodnom kolu je izjavio:

Bila je teška i dosta borbena utakmica. Postigli smo gol na vrijeme i na kraju smo zasluženo slavili. Čitava ekipa je dobro odigrala utakmicu kao i protiv Petrovca, tako je bilo i danas. Ispostavilo se tako da sam odlučio dvije utakmice, ali to sam postigao isključivo zahvaljujući čitavoj ekipi.

Jedinstvo – Mladost 0:1

Bijelo Polje – Gradski stadion. Gledalaca: 600. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Strijelac: Boris Kopitović u 14. minutu. Žuti kartoni: Ivanović, Bukorac, Radulović (Mladost).

Jedinstvo: Đurović, Gordić, Drašković (73′ Kolić), Raičević, Baošić, Lalošević (46′ Kriještorac), Šoja, Hajrović, Muzurović, Boričić (80′ Ramović), Drešković.

Mladost: Ljuljanović, Ivanović (58′ Burzanović), Bukorac (79′ Raičević), Kopitović (71. Knežević), Kaluđerović, Đurišić, Novović, Martinović, Petrović, Lakić, Radulović.

Sledeći duel zakazan je na stadionu Mladosti protiv Lovćena. Susret se igra u subotu, 4. marta sa početkom u 14:30 č.