Generalna proba pred početak sezone

Manje je od sedam dana do starta jedanaeste sezone Prve crnogorske fudbalske lige, a prvoligaši igraju posljednje provjere pred početak takmičarskih borbi. Mladost, po mnogima prvi favorit za osvajanje titule, odigrala je juče 1:1 protiv FK Cetinja, u generalnoj probi za prvenstvo.

Poveli su Podgoričani u 30. minutu preko Adrovića, koji se oporavio od povrede i predvodiće napad tima Dejana Vukićevića. Cetinjani su izjednačili sredinom nastavka preko Joketića.

Remizirala je i Sutjeska, i to bez golova, protiv novog drugoligaša Mladosti iz Lješkopolja. Petrovac je slavio sa 2:0 u gostima protiv Mornara, a golove za tim Rudolfa Marčića postigli su Mikijelj u 60. i Mukaremović u 82. minutu.

Remi (1:1) je viđen u duelu Iskre i Dečića. Argentinac Bajk doveo je Danilovgrađane u vođstvo golom u 15. minutu, Tuzani su izjednačili u 68. preko Camaja. Zeta je još u petak savladala Rudar u Pljevljima sa 2:1 (Kuč pogodio za domaće, Krstović i Adžović za goste), dok je Grbalj na Zlatiboru remizirao sa Slobodom iz Užica 0:0. Od prvoligaša su ostali samo Budućnost i Kom, a oni  međusobno odmjeravaju snage u Podgorici.