Bokelj – Mladost 0:0

Vodeća Budućnost doživjela je poraz, dok je Mladost osvojila samo bod u 23. kolu Telekom Prve fudbalske lige Crne Gore.

Bokelj – Mladost 0:0

Sudije: Mijušković, Ražnatović, Brajović

BOKELj: Perović, Raunović, Mijušković, Kotorac, Nikezić, Danilo Tomić, Pržica, Kašćelan, Denković, Macanović, Simunović – klupa: Todorović, Taki, Zlatičanin, Pajović, Maraš, Milović, Bayk Javier – trener: Drašković

MLADOST: Ljuljanović, Raičević, Ivanović, Bukorac, Kopitović, Đurišić, Novović, Martinović, Petrović, Jablan, Radulović – klupa: Radović, Roganović, Stijepović, Knežević, Kaluđerović, Otani, Nedović – trener: Perišić

Opomenuti igrači:
FK Bokelj –      br. 18 Kašćelan Predrag u 48. min
FK Mladost –      br. 11 Đurišić Milan u 63. min, br. 52 Radulović Miloš u 75. min

Budućnost je na Cetinju poražena od Lovćena 1:0. Odlučujući pobodak, za šesti trijumf cetinjskog tima, postigao je Marko Đurović u 27. minutu.

Bokelj i Mladost igrali su u Kotoru 0:0, dok je Rudar u Pljevljima pobijedio Dečić 1:0. Pitanje pobjednika riješio je Marko Vuković u prvom minutu sudijske nadoknade vremena.

Poraz je doživjela i trećeplasirana Zeta, koja je u Danilovgradu izgubila od Iskre 1:0.

Odlučujući pogodak postigao je Rodoljub Paunović u 81. minutu. Petrovac je savladao Sutjesku 1:0, pogotkom  Miljana Vlaisavljevića u 89. minutu. Minimalnim rezultatom slavio je i Grbalj, koji je u Radanovićima slavio protiv Jedinstva 1:0. Sve dileme riješio je Ivan Jablanu u 71. minutu.

Budućnost je, nakon 23. kola vodeća na tabeli sa 47 bodova. Mladost je druga sa 40, dok je treće mjesto preuzela Sutjeska sa 38 bodova. Na četvrtom mjestu je Zeta sa 36, dok bod manje ima petoplasirani Dečić.

U narednom kolu, u subotu, sastaće se: Jedinstvo – Lovćen, Budućnost – Bokelj, Mladost – Iskra, Zeta – Rudar, Dečić – Petrovac i Sutjeska – Grbalj.