Adrović za CDM: Ne opterećujem se vječitom listom

Mladost je pobijedila Iskru u posljednjoj utakmici prvog dijela šampionata 3:1 u Danilovgradu. U igrača utakmice je izrastao Admir Adrović napadač “Romantičara” je postigao dva gola i stigao do osam pogodaka ove sezone.  Do sada Admir Adrović je postigao 85 golova u 1. CFL, dva manje od najboljeg strijelca svih vremena Žarka Koraća.

Samim tim, rođeni Beranac se primakao na dva pogotka od Žarka Koraća koji je sa 87 golova najbolji strijelac u istoriji Telekom 1. CFL.

– Tokom drugog dijela sezone bi mogao da uđeš u istoriju crnogorskog klupskog fudbala kako gledaš na to?

“Iskreno, uopšte se ne opterećujem za vječitu listu strijelaca. Stvarno ne razmišljam o tome”.

– Opet obilježavaš crnogorsko prvenstvo da li si bliži ostanku ili odlasku sa Starog Aerodroma?

“Bliži sam trenutno odlasku iz kluba. Ukoliko do toga dođe biću zadovoljan, ali cijelom klubu Mladosti želim sve najbolje u nastavku prvenstva”.

– Ukoliko ostaneš da li će ti titula najboljeg strijelca biti prioritet?

“Ne, nije mi to prioritet. Dva puta sam bio najbolji strijelac i sigurno da je lijepo kada si u vrhu. Što se tiče ove polusezone, malo me poremetila povreda jer bih sigurno dao još koji gol, ali najbitnije je da sam se uspješno oporavio golovi će doći”.

– Bio tu ili ne, da li Mladost može da anulira ogromnih 11 bodova prednosti Budućnosti? Djeluje nemoguće…

“Ima još dosta utakmica. Budućnost je za sada bila stvarno odlična, ali ukoliko napravi koji kiks u nastavku mislim da to Mladost može da iskoristi. Ova ekipa je iskusna i smatram da postoji šansa da se zakuva prvenstvo”.

CDM