5. kolo 1CFL: gostovanje Sutjesci

Mladost je u Kupu Crne Gore ubjedljivom pobjedom eliminisala Čelik, a već nakon tri dana igra utakmicu prvenstva protiv njihovog gradskog rivala, Sutjeske. Utakmica se igra 26. avgusta na Stadionu kraj Bistrice s početkom u 19:15.

Pobjeda, dva remija i poraz – takvo je stanje Mladosti što se dosadašnjeg dijela 1CFL tiče. Sa druge strane, Sutjeska je ostvarila stoprocentan učinak savladavši Kom, Petrovac, Iskru i Zetu redom. Toga je svjestan i Ivan Novović, koji najavljuje da su došli bolji dani za Mladost:

Nadamo se da će od ove utakmice krenuti sve na bolje . Sutjeska je lider prvenstva i stoprocentni su na početku i očekuje nas teška utakmica . Imamo i mi kvalitet i nadam se da ćemo od naredne utakmice početi to da pokazujemo . Dacemo sve od sebe da dođemo do povoljnog rezultata , a za koliko ce to biti dovoljno ostaje da se vidi .

Mirko Raičević takođe gaji optimizam pred duel sa Nikšićanima.

Konačno smo se protiv Čelika rastrčali i razigrali, postigli pogotke. Nadam se da ćemo i protiv Sutjeske biti na visini zadatka.

U ostalim parovima 5. kola Dečić dočekuje Petrovac, Budućnost Rudar, Kom Grbalj i Iskra Zetu. Sve utakmice su zakazane za 17h.