30. kolo 1CFL: Mladost dočekuje Zetu

Jedan od derbija 30. kola Prve lige odigraće se danas na Starom aerodromu sa početkom u 17 sati. Mladost će na svom terenu ugostiti ekipu iz Golubovaca.

Domaćin „vreba“ šansu da napadne prvo mjesto, dok je gostima trijumf neophodan za borbu za Evropu.

Mirko Raičević je uoči duela izjavio:

Potpuno je neizvjesna završnica prvenstva i u ovom trenutku niko sa sigurnošću ne može da kaže na kom će mjestu završiti. Biće borba do kraja prvenstva. U sledećem kolu dočekujemo dobru ekipu Zete koja je u naletu. U ovoj utakmici ćemo da idemo na pobjedu.

Ivan Novović poručuje da će njegov tim dati maksimum u ovom derbiju.

Prvenstvo je ušlo u neizvjesnu završnicu i čini mi se da nikad nije bilo zanimljivije kad se pogleda bodovno stanje na tabeli. Očekuje nas utakmica protiv Zete koja je mlada i poletna ekipa, a u dosadašnjem toku šampionata su pokazali zaista mnogo. Daćemo sve od sebe kako bi na najbolji način iskoristili svoj kvalitet i na taj način došli do povoljnog rezultata  -poručio je Novović.

S druge strane, „vukovi“ ne namjeravaju da se zaustave. Nakon dva vezana trijumfa izabranici trenera Vlaisavljevića žele da upišu novu „trojku“.

Očekuje nas teško gostovanje na Starom Aerodromu. Gostujemo ekipi Mladosti koja ima veoma kvalitetan sastav ali se trenutno nalazi u padu forme. Sa druge strane mi svoju formu podižemo iz utakmice u utakmicu i to treba da iskoristimo u ovom meču. Mladost nam je direktan konkurent za Evropu tako da u ovom meču kao i u svakom drugom idemo na pobjedu. Respekt protivniku – bodovi nama – izjavio je defanzivac Golubovčana Bojan Aligrudić.

Cgf