10. kolo 1.CFL: Mladost gostuje Grblju

Oktobarska pauza za reprezentacije je završena, a slijede klupska takmičenja. U desetom kolu 1.CFL ekipa Mladosti gostovaće Grblju iz Radanovića. Utakmica se igra 15. oktobra sa početkom u 14:30 časova.

Mladost na gostovanjima na Stadionu Donja Sutvara već duže vrijeme bilježi niz negativnih rezultata. Takvog je i mišljenja i kapiten Mirko Raičević uoči gostovanja.

“Igramo protiv jako neugodnog protivnika, ekipe koju se i ne sjećam kada smo je pobijedili na gostovanju. Ujedno, igramo i protiv tradicije i protiv dobrog tima. Ipak, želimo da nadoknadimo propuštene bodove sa poslednje utakmice na Cetinju. Pauza nam je dobro došla. Dobro smo trenirali i očekujem pobjedu”, izjavio je Raičević.

U ostalim utakmicama, ekipa Dečića ugostiće fudbalere Budućnosti koja je nakon devet kola vodeća na tabeli. Rudar će u Pljevljima igrati protiv Iskre.

Zeta će na Stadionu pod Goricom igrati protiv posljednjeplasiranog Jedinstva, Sutjeska će ugostiti Petrovac. Bokelj će u Kotoru biti domaćin Lovćenu, dok će aktuelni šampion ekipa Mladosti gostovati u Radanovićima sastavu Grblja. Svi mečevi počinju od 14:30h.

Parovi 10. kola 1.CFL:

14:30 Grbalj Grbalj  – Mladost Mladost
14:30 Bokelj Bokelj  – Lovćen Lovćen
14:30 Zeta Zeta  – Jedinstvo Jedinstvo
14:30 Sutjeska Sutjeska  – Petrovac Petrovac
14:30 Rudar Rudar  – Iskra Iskra
14:30 Dečić Dečić  – Budućnost Budućnost

.